Vypracování Astrotypu – typologie člověka a Korelátu – partnerské vztahy

21.01.2012 21:24

Astrotyp je prastarý čínský princip, analýza osobnosti. Je plánkem vnitřního obrazu člověka, který se může stát mapou tvého osobního růstu.
Astrotyp odhalí nejen tvé silné a slabé stránky, ale ukáže ti i tvé životní výzvy a potenciál. Nabídne odpovědi na otázky o tobě samotném. Získané informace můžeš využít při seberealizaci a osobním růstu ve vztahových, profesních a zdravotních otázkách.

Porovnání dvou osobních astrotypů, nazývaných korelát, otvírá uvědomění, na jakém základě je postavený tvůj vztah s partnerem. Zdali je postaven na harmonickém či konfrontačním základě, a na jakých úrovních z šesti možných. Popsáním energií, které působí v jakémkoli vztahu, můžeš vidět možnosti, jak vytvořit spokojené, láskyplné a harmonické vztahy se svým okolím.


Astrotyp je dobrým pomocníkem při výchově a vedení dětí. Každý člověk má v sobě jiné energie, proto je dobré vědět jaké, a tím podpořit rozvíjení jejich daných vlastností.
Astrotyp lze využívat i v životně důležitých situacích. Přemýšlíš a rozhoduješ se o studiu svého dítěte, volbě povolání, založení rodiny či početí potomka, podnikání, stěhování nebo jakýchkoli životních změnách? Astrotyp ti dá odpověď.

Daniela Sejkorová, Mobil: 722 968 108, e-mail: daniela.sejkorova@centrum.cz